Tunteella

13th syyskuu, 2017

Tunnetyöskentelyä Canonin Selphyn kanssa

Maksa- ja munuaisliiton vertaisvanhemmat kokoontuivat elokuussa valokuvaterapian työpajaan tunteista. Omatoiminen työskentely toteutui tunteiden valokuvauksella.

Kymmenen tunteen kuvaustehtävä otettiin innolla vastaan ja sillä välin kun ryhmä kuvasi Varalan urheiluopiston maisemissa, minä viritin Selphyni tuotantokuntoon 200 kuvan tulostusta varten.

Sitä mukaa kun muistikortteja ilmestyi pöydälle, niin Selphy raksutti tauotta tunteita paperille! Vertaisvanhemmat eivät olleet ainoita, jotka ihmettelivät kuvan laatua ja moitteetonta työn kulkua, samalla ihastellen ”väri kerrallaan” tulostuskerroksia. Näin ammattilaisenkin silmin kuvan laatu on todella hyvä. Silloin tällöin Selphyni ilmoitti tarvitsevansa lisää paperia tai uuden värikasetin, sai haluamansa ja jatkoi iloista raksutustaan.

Olin valmistautunut mutkiin matkassa, mutta tulostus toimi moitteettomasti ja ilman takkuilua. Kahteen kuvaan ilmestyi jokin kuvaan kuulumaton pieni väriläikkä, mutta se ei haitannut. Selphy valokuvatulostin tulee olemaan olennainen osa kuvapainotteista valmennus- ja työnohjaustyötäni jatkossa. Olen enemmän kuin tyytyväinen.

Kiitos, Nina

MuMan vertaisvanhempien koulutusviikonloppu Tampereella 26.8. 2017 Valokuvaterapian työpaja tunteista

Paperikuvista askarreltiin Tunnehaitarit, jotka esiteltiin ryhmän kesken.